Kincskeresés

A Bakony változatos lehetőségeket kínál a gyalogszerrel, kerékpárral vagy éppen lóháton túrázni vágyók számára. Számtalan érdekes természeti látnivaló, patakok, tavacskák, különleges formájú kövek, sziklahasadékok, barlangok, sűrű erdők várják a látogatókat. Aki a kirándulást játékos erdei kincskereséssel szeretné ötvözni, a Bakonyban jó helyen jár. Több hivatalos ún. „geocaching” pont vár ránk az erdő mélyén, de Szépalma vendégei szervezett kincskereső túrákon is részt vehetnek. A jelentkezők túrázós gps-eszközt kapnak, amellyel útra kelhetnek az erdőben. A készülék folyamatosan jelzi a lelőhely légvonalbeli távolságát és oda vezető út irányát, de járható útvonalat - és persze visszafelé vezetőt is - a kincskeresőknek maguknak kell választaniuk. A gps-készülék néhány méter pontossággal elvezet a lelőhely közeléig – de a furfangosan elrejtett kincs keresése igazán csak ekkor kezdődik. A kincskeresés izgalmas játék felnőtteknek és gyermekeknek, ugyanakkor kitűnő csapatépítő játék is egyben.


Bakonyi Betyártúra

A program első napján kétórás tereplovaglással ráhangolódunk a páratlanul szép bakonyi tájra, majd a következő reggelen napos túra keretében nekivágunk a betyárok vadregényes útvonalainak. Az ár tartalmazza az ellátást (reggeli és vacsora), a szállást, a 2. nap pihenőjében egy tál babgulyást és néhány pohárka bort egy utunkba eső falvacska hangulatos kiskocsmájában.
térkép >>

Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: A Szépalma Hotel kétágyas szobáiban
Ellátás:svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, 1 tál babgulyás és néhány pohár bor a 2. túranapon
Részvételi díj: 54.900 Ft/fő


Gyalogtúra a Bakonyban

A program a kirándulók körében méltán népszerű Magas-Bakony ösvényeire, turistaútjaira invitálja túrázó kedvű résztvevőit. A két éjszakás aktív pihenőprogram során az első napon néhány kilométeres játékos gps-kincskereső túrán, majd másnap egy egész napos, szintén gps-szel támogatott gyalogtúrán vesznek részt a vendégek. Az ellátást, a szállást, a piknik-csomagot, valamint a gps-készülékeket a Szépalma Hotel biztosítja. Az ár a program mellett tartalmazza a reggelit, a vacsorákat és a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát.

Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: A Szépalma Hotel kétágyas szobáiban
Ellátás: svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, a 2. napon piknik-csomag
Részvételi díj: 34.600 Ft/fő


Bakonyi Karikatúrák

A Bakony kiváló lehetőséget kínál a kalandosabb kedvű kerékpározók számára is. A Karikatúrák program első napján egy néhány órás kerékpáros gps-kincskereső túrán, második napján egy egész napos, szintén gps-szel támogatott kerékpártúrán vesznek részt a vendégek. Az ellátást, szállást, piknik-csomagot, valamint a gps- készülékeket a Szépalma Hotel biztosítja. Az ár a kerékpárok bérleti díja mellett tartalmazza a reggelit, a vacsorát és a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát.

Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka
Elhelyezés: A Szépalma Hotel kétágyas szobáiban
Ellátás: svédasztalos reggeli, gyertyafényes vacsora mindkét napon, a 2. napon piknik csomag
Részvételi díj: 39.600 Ft/fő


Csapatépítő főzés - avagy „Edd meg, amit főztél!”

A résztvevők első feladata, hogy egy kiadós erdei túra alkalmával felkutassák, és megszerezzék a vacsora vagy ebéd nyersanyagait, ill. az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket. Jó hír, hogy nem csak hernyók, pondrók, levelek és gombák jöhetnek számításba, de meghatározott pontokon gyakran nehezen elérhető módon elrejtett húsok, zöldségek, gyümölcsök és fűszerek is, amelyek közelébe térképek, ill. túrázós gps-készülékek segítségével jutnak el a csoportok. Visszatérve a kiindulási pontra a mindenkori időjárás függvényében grill teraszon, tábortűznél, vagy a csárda épület rostlapján kezdetét veszi a közös főzés: a társaság külső segítség nélkül remélhetőleg kellemetlen következmények nélkül fogyasztható ebédet vagy vacsorát készít magának. A főzés ideje alatt télen forralt borral, melegebb évszakokban üdítővel, fröccsel, vagy sörrel küzdenek a résztvevők a kiszáradás ellen. ☺ Kellemes kikapcsolódást és jó étvágyat kívánunk!


Hagyj zöld lábnyomot a Bakonyban - Ültess fát Szépalmán!

Márciustól novemberig Magyarország egyik legszebb erdőségében, a Magas-Bakonyban, a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szomszédságában lévő mezőn faültető programon vehetnek részt a kedves érdeklődők, akik kiválasztott facsemetéjük elültetésével (hárs, ezüst hárs, bükk, kocsányos tölgy, madárberkenye) hozzájárulnak a bakonyi erdő gyarapodásához, ill. személyes kötődést alakítanak ki a páratlan vidékkel. A program résztvevői lehetnek kirándulók, éttermi és szállodai vendégek, családok, iskolai vagy óvodai csoportok, de természetesen céges rendezvények vendégei is.


Karaoke

Vannak pillanatok, amikor a versengés helyett, (vagy éppen azt követően) egy vidám estére vágyunk egymás társaságában. Megkapaszkodva egy jó korsó sörben egyszerűen csak szeretnénk jól érezni magunkat. És hogy a bulinak sajátos hangulata legyen, remek mulatság, ha közben egymást szórakoztathatjuk távolról sem tökéletes előadásunkkal. Karaoke. Néhány perc alatt többet tudhatunk meg egymásról, mint a munkahelyen együtt eltöltött hosszú évek során. Professzionális hang-, fény-, és videotechnikával, magyar és külföldi slágerek eredeti hangszeres alapjaival vállaljuk karaoke programok, zenés táncos műsorok szervezését.


Párbajnokság

A párbajnokság egy sajátos csapatépítő program, amelyen a megszokottól eltérően nem egy, hanem legalább két különböző cég delegáltjai vesznek részt. A program során a szokásos csapatépítő tréningek élménye és tanulságai mellett vérbeli versengésre és valódi megmérettetésre nyílik lehetőség: a 2 idegen csapat hozzáállása, összetartása, küzdeni akarása és teljesítménye összehasonlítható és értékelhető lesz.

A programokon résztvevő vállalkozások üzleti versenytársak, vagy hasonló, ill. kapcsolódó területeken működő vállalkozások, így nyilvánvalóan presztízskérdéssé válik a minél jobb eredmény elérése, az ellenfél legyőzése. A résztvevő cégek azonos, vagy hasonló számú (pl. 10-10, 15-15 fő) alkalmazottat delegálnak a megmérettetésre, akik mint egy válogatott képviselik munkaadójukat. A Párbajnokságon való részvétel az azonos feladatsor miatt időben és térben el is különülhet egymástól, így a különböző időpontokban teljesítő csoportok teljesítménye is összehasonlíthatóvá válik. Az eredmények a programot követően a honlapon található eredménylistán tekinthetők meg.
ajanlatkeres