Csapatépítő főzés - avagy „Edd meg, amit főztél!”

A résztvevő csoportok először egy kiadós erdei túra során a gps-készülékek segítségével felkutatják és megszerzik a vacsora erdőben elrejtett összetevőit, valamint az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket, remélhetőleg épségben visszatérnek a kiindulási pontra, és az étel jellegétől, valamint a mindenkori időjárástól függően tábortűznél vagy a csoportok számára lefoglalt csárda konyhájában közösen elkészítik ebédjüket vagy vacsorájukat. A nagy munka közben télen forralt borral, nyáron fröccsel és sörrel óvjuk vendégeinket a kiszáradástól...


Csapatépítő főzés – Light

A résztvevők ennél a verziónál megspórolják maguknak a fenti program „adveture”-elemeit pl. a túrát, ahol a sár csupán bokáig, de a csalán néha derékig ér, és az étel elkészítésékor is civilizáltabb körülményeket élvezhetnek. A nyersanyagok előkészített formában kerülnek átadásra, amelyeket szeparált konyhában, maximálisan higiénikus körülmények között készíthetnek el saját maguk számára. A programot tetszés szerint közös borozás, zenés mulatozás, karaoke, esetleg ezek kombinációja zárja...




Főzőverseny

A jó szakács művész. Játszik az ízekkel, illatokkal és színekkel, ismeri a nyersanyagokat, a fűszereket és az ételkészítés fortélyait. Képben van vendégek elvárásait és szokásait illetően, tudja mit, hogyan kell elő-, és elkészíteni. Ért a tálaláshoz, tennivalóit képes időben és térben is koordinálni. Egy-két egyszerű ételt persze mindannyian el tudunk készíteni. De idegen környezetben, esetleg a szabad ég alatt, időre, ráadásul a megmérettetés súlyával vállunkon? Vajon képes-e egy jó csapat az ismeretek és képességek szerint leosztani a tennivalókat úgy, hogy az eredmény végül egy mesterszakácsokból álló zsűri tetszését is elnyerje? Vállalkozó szellemű csoportjaink többek közt pörkölt-, halászlé-, ill. bográcsgulyás főző versenyen mérhetik össze tudásukat.


”Konyhatündér-képzés” avagy főzőiskola a Bakonyban

Az Outing Kalandprogram és a Szépalma Hotel mesterszakács konyhafőnöke által kidolgozott 3 napos gasztronómiai program során a résztvevők bakonyi specialitások, ill. a nemzetközi konyha különlegességeinek elkészítésébe nyernek betekintést. A kurzus alatt az ellátást, az eszközöket és nyersanyagokat, valamint a napi 4 órás (2x2) képzést a Szépalma Hotel biztosítja. A konyhatündér-képzés ajándékkupon formájában is megrendelhető. Lepje meg kedvesét egy vidám és felettébb szokatlan ajándékkal! Képezzen belőle konyhatündért!
ajanlatkeres